Seleccionar página

Què es?

L’innovador Sistema Antibaf per a miralls de bany és un dispositiu que s’instal·la fàcilment a la part posterior del teu mirall de bany i impedeix que el baf s’acomuli a la part frontal, permetent així disposar del mirall sempre net.

Llegir Més

Avantatges

Instal·lar el Sistema Antibaf al teu mirall de bany et reporta molts avantatges. En primer lloc t’estalviarà exercir una vegada i una altra el mirall. Utilitzar tovalloles, assecadors de cabell, calefactors o paper o amb les mans, cosa que sempre acabarà embrutant el vidre.

Llegir Més

Com instal·lar-lo?

Instal·lar el Sistema Antivaho Clartherm a casa és molt fàcil. Pas 1: Adhereix el pegat antibaf a la part del darrere del mirall (que ha d’estar neta i seca). Aneu amb compte amb la formació de bombolles d’aire. Procura posicionar el…

Llegir Més

Instal·la el Sistema Antibaf per al teu mirall de bany Ja!

No ho dubtis i compra’l ara mateix a un preu increïble.

Sabías que…

Ja fa 25 anys que Clartherm® va començar a distribuir els seus productes antibaf a Espanya. Segur que no t’hauries pensat que aquest producte pogués començar el seu camí cap a l’any 1991. Abans dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92!

N’havia tingut abans una altra que ja em venia instal·lada de la botiga on havia comprat el mirall. Vaig triar aquesta per a un nou mirall, i compleix perfectament amb les expectatives: fàcil d’enganxar, fàcil d’instal·lar i aclareix totalment el baf.

David Corbalan Gerent Obres

He instal·lat les tres mesures que vaig comprar i funcionen perfectament, no més baf. Molt fàcil de posar-hi. Només una pega, no vénen prou planes i presenta algun petit plec a la zona central a l’alçada de les vores del full de les instruccions que ve adossada a la part posterior de les planxes, Tot i així és de qualitat i s’adhereix amb força. La solució per poder veure al mirall després d’una dutxa. Estic satisfet.

Jesu S. Client

Treballs recents

Ja hi ha molts clients que estan utilitzant el sistema antibaf al seu mirall de bany.